Hirdetés

Chris Pratt a raptorokkal még elbírt, de a méhekkel már nem

|

A Marvel sztárja méhsuttogóvá szeretett volna válni, de fájdalmas véget ért a kísérletezése.

Hirdetés

Chris Pratt élete gondtalannak tűnik: a magánéletben gyönyörű gyermeke és felesége van, és Arnold Schwarzenegger az apósa, a munkában pedig megy a szekér, hiszen olyan franchise-ok kötődnek a nevéhez, mint a Jurassic World és A galaxis őrzői. Ezekből az előbbi idén bővült új résszel, utóbbi pedig jövőre fog, ráadásul olyan ismert figurákat fog megszólaltatni, mint Garfield és Super Mario.

A valóság azonban az, hogy voltak problémák: a rajongókat alaposan kiakasztotta, hogy ő lett az animációs Mario szinkronhangja és nem a karakterrel összefonódott Charles Martinet; az Amazon Prime-os A végső lista című sorozatát a kultúrharc áldozatának kiáltotta ki az alapjául szolgáló regény írója; James Gunn-nak kellett a védelmébe vennie egy elfajult vallási félreértés miatt. Aztán történt egy olyan kellemetlen eset is, amihez hasonlót valamilyen formában a legtöbb ember már átélt.

Hirdetés

Owen Gradyként dinoszauruszokat idomított, Űrlordként idegen lényeket vadászott le, Chris Prattként azonban meggyűlt a baja a méhekkel.  A színész akkor fedezte fel a képességeinek határait, amikor megpróbálta utánozni Erika Thompsont, a Texas Beeworks méheltávolító szakértőjét, és végül szemen szúrták a kis állatok. Pratt egy az Instagramon közzétett videóban mutatta be sérüléseit, és tréfásan szidta Thompsont, amiért elhitette vele, hogy képes arra, amit ő csinál. 

"Szóval követtem ezt a méhecskés hölgyet az Instagramon. Annyira vagány és bátor, ahogy odamegy a méhkaptárakhoz, és azt mondja: 'Ma nagyon nyugodtak. El fogom távolítani a méheket puszta kézzel, és megkeresem a királynőt.' Szóval ez olyan hamis biztonságérzetet épített fel bennem, hogy azt mondtam: 'Azt hiszem, én is tudom irányítani a méheket'. Két nappal ezelőtt megláttam egy méhkast, odamentem, nem törődve a mellettem álló férfi figyelmeztetésével: 'Vigyázz, ezek méhek!', én pedig azt mondtam: 'Ezek a méhek nagyon nyugodtnak tűnnek.', és csak bámultam őket, és akkor az egyikük kijött, és szemgolyón csípett. Szóval, cseszd meg, méhészhölgy!".

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sztori maga vicces, de az eredmény nagyon fájdalmasnak tűnik. Szerencsére a Texas Beeworks is értette a poént, és találóan válaszoltak Pratt "sérelmeire": 

"Várjunk, szóval most már vízvezeték-szerelő és méhész is leszel?! Ha a méhek megmentését rám és más szakemberekre hagyod, akkor a hercegnő megmentésére koncentrálhatsz, Mario."

Úgy tűnik, hogy a méhek a raptorokon is túltesznek, már ezt is tudjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)