Hirdetés

Channing Tatum maga akarta kinyírni karakterét a G.I.Joe-ban

|

Tatumnak nagyon rövid szerepe volt a G.I. Joe: Megtorlásban, és nem véletlenül. A színész a legkevésbé sem akart részt venni az egészben.

Hirdetés

Senki nem hibáztatna, ha nem emlékeznél Channing Tatum jeleneteire a G.I. Joe: A Kobra árnyékában című csodában. A 2009-es akcióra már a főszereplői sem emlékeznek, de valószínűleg ugyan ez a helyzet a G.I. Joe: Megtorlással is, amiben Tatum szintén kapott egy kisebb szerepet.

A két alkalomról most maga Tatum mesélt, akire egy Vanity Fair interjú kedvéért egy hazugságvizsgálót is rákötöttek. Amikor a interjúztató feltette a kérdést, miszerint ő akarta-e, hogy meghaljon a karaktere (gondolva itt a Megtorlásban történtekre, amikor a film legelején elbúcsúzunk tőleg), egy egyszerű választ kapott.

Hirdetés

"Igen", hangzott a reakció, és "nem", amikor felmerült a kérdés, hogy megbánta-e ezt a döntést. Az egyszavas válaszokat azért később kifejtette:

"Az első filmre többször is nemet mondtam, de aztán előálltak egy opcióval ami miatt belementem. Aztán jött a második, és nyilván azt sem akartam vállalni."

Amikor az hazugságvizsgálót üzemeltető segédet megkérdezték, akkor kiderült, hogy a Tatum bizony nem hazudott a G.I. Joe-s szerepével kapcsolatban. Elnézve ezeket a filmeket, ez talán nem is annyira meglepő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)