Hirdetés

A Castlevania producere egy Zelda sorozattal készül?

|

Adi Shankar hatalmas sikerű Castlevania szériáját egy Zelda sorozat követheti. A hivatalos bejelentés már nincs messze.

Hirdetés

Múlt héten befutott a Castlevania második évada is, és most úgy néz ki, hogy Adi Shankar, a sorozat producere új projektek felé fordul. A hivatalos Instagram oldalán tett bejelentés szerint egy ikonikus japán fejlesztőcsapat ikonikus japán játéksorozatára épít új szériát.

Hirdetés

Míg az Instagram posztban nem tett semmilyen direkt utalást egyik játék címére sem, a The Wrap jelentése konkrétan Zelda játékokról beszél. Mivel Link kalandjai elvileg beleférnek Adi Shankar leírásába, így könnyen lehet, hogy tényleg erről van szó. Akárhogy is, a hivatalos bejelentésre nem kell sokat várnunk: november 16-án kiderül, hogy pontosan mi is lesz a téma.

A Nintendo egyébként nem erősített meg semmit, annyit fűztek hozzá a sztorihoz, hogy jelenleg nincs bejelentenivalójuk a téma kapcsán. Valószínűleg ők is megvárják a novemberi dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)