Hirdetés

BREAKING: véget ér a The Boys sorozat, megvan, hogy melyik lesz az utolsó évad

|

Pedig Eric Kripke nemrég még azt nyilatkozta, hogy nem fog tudni megállni ötnél.

Hirdetés

Június 13-án elrajtol a közönségkedvenc The Boys 4. évada, amelyben visszatér Butcher (Karl Urban) és Homelander (Antony Starr) csapata is, hogy ismét felborítsák párszor a status quót, miközben őrültebbnél őrültebb, erőszakosabbnál erőszakosabb jeleneteket produkálnak nekünk. Rengeteg alapanyag van a sorozathoz Garth Ennis nagy sikerű képregényfolyamának köszönhetően, és a The Boys sorozat alkotója, Eric Kripke nem csinált belőle titkot, hogy hosszú távra tervez. 

Korábban még öt szezont ígért, ám nemrég azt nyilatkozta, hogy már bánja, hogy ennyivel le akarta zárni a sorozatot és látja, hogy nem fog tudni itt megállni. Mindez június elején történt, ezzel szemben most kiderült, hogy az ötödik évaddal le fog zárulni az Amazon produkciója. 

Hirdetés

Két nappal az új epizódok előtt Kripke maga erősítette meg a Twitteren/X-en, hogy a The Boys ötödik évada lesz az utolsó. Mindehhez a finálé forgatókönyvének egy alaposan cenzúrázott változatát csatolta, és azt állította, hogy mindig is ez volt a terve, csak addig kellett titkolóznia, amíg meg nem kapta a megerősítést a Voughttól. A showrunner  állítása szerint izgatottan juttatta el a történetet egy véres, eposzokba illő és fülledt csúcspontra, így érdemes lesz nézni a 4. évadot, mert a vég elkezdődött. 

Ti sajnáljátok, hogy az ötödik felvonással befejeződik a The Boys?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)