Hirdetés

Breaking Bad - ilyen lenne Nintendo karakterekkel (videó)

|

Már hetek teltek el azóta, hogy végleg véget ért minden idők egyik legkiválóbb sorozata, de valaki viszketést érzett, hogy megcsinálja az utolsó rész promóját Nintendo karakterekkel. Ez a nap videója.

Hirdetés

A Breaking Bad, avagy a Totál szívás mindössze öt évadot élt meg, de szerencsére az egész sztori egy tökéletes íven haladt mindvégig, így nem az alacsony nézettség miatt ért véget, hanem mert ez így volt kerek. Tényleg nézze meg mindenki, aki még nem látta, én egy kicsit még most is a finálé hatása alatt vagyok.

SmashingVeteran YouTube felhasználót a Breaking Bad utolsó epizódjának promója ihlette meg, és mivel épp Luigi éve van, őt választotta Walter White-nak, fura csavarként Peach lett Skylar, és Mario lett Hank. Más népszerű Nintendo karakterek is feltűnnek, többek között Yoshi és Wario is felismerhető. Csak az nézze meg, aki már látta a sorozatot legalább az utolsó előtti részig. A többiek is megnézhetik, de csak saját felelősségre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)