Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - befutottak az első vélemények

|

A Marvel Filmes Univerzum várva várt moziját már láthatták egyes kritikusok, és Twitteren meg is osztották véleményüket a Végtelen háborúról.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy az elvárásoknak megfelelően ütős mozi lett a Bosszúállók: Végtelen háború. A kritikusok nagyon pozitívan nyilatkoznak a filmről, de kerülik a spoilereket, így ti is nyugodtan olvashatjátok a következő tweeteket.

Hirdetés

A Slashfilm írója, Peter Sciretta szerint fordulatos, humoros, de egyben sötét és nagyon szórakoztató a film, sőt még párhuzamot is vont a Birodalom visszavág és a Végtelen háború között.

Josh Brolin alakítása is pozitív kritikákat kapott. Egyesek szerint az egyik legjobb eddigi MCU-gonosz, akin jól láthatóak az érzelmek.

Molly Freemen (Screenrant) kiemelte, hogy a mozi milyen jól ötvözi az akció, dráma és a humor elemeit, a Playboy szerzője, Daniel Barna pedig többek között a karakterfejlődést és a záró jelenetet dicsérte.

A Végtelen háború zárását egyébként többen is dicsérték, viszont negatívumként merült fel a film tempója, a rengeteg karakter, illetve az, hogy érezhetően ez csak egy "fél" film - hiszen a történetet majd a Bosszúállók 4 zárja le.

Hamarosan nálunk is olvashatjátok a Bosszúállók: Végtelen háború kritikáját, a spoilereket pedig igyekezzünk továbbra is kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)