Hirdetés

Szavazz: szerinted megdönti a Bosszúállók: Végjáték az Avatar bevételi rekordját?

|

Koránt sem annyira egyértelmű a helyzet, mint amilyennek néhány hete tűnt. Vajon le tudja győzni a Disney saját magát?

Hirdetés

Már a Bosszúállók: Végjáték premierje előtt borítékolható volt, hogy ez lesz minden idők egyik legnagyobbat kaszáló filmje. Hatalmas érdeklődés övezte a filmet, a rajongók az egész világon hosszú tömött sorokban álltak a kasszáknál.

Hirdetés

A bevételi rekordok pedig nem is maradtak el, nagyon jól hozott a film, így mindenki biztosra vette, hogy az eddigi csúcstartót is sikerül majd lesöpörni. Az Avatar anno 2,78 milliárd dollárt hozott a konyhára a stúdiónak 60 hét alatt, a Végjáték pedig jelenleg 2,62 milliárdon áll, az érdeklődés azonban gyorsabban esik, mint várták. Nem elég, hogy az elmúlt két hétben érezhetően visszaestek a jegyeladások, az Avatar esetében a bevételek mindössze 7%-a jött kínából, ez a Bosszúállók esetében 24%. Mivel mindkét franchise a Disney-é, csak magukkal versenyeznek, de nem kérdés, hogy így is örülnének egy trónfosztásnak. Már csak az a kérdés, sikerül-e?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)