Hirdetés

A Disney felpörgeti a Boba Fett és az Obi-Wan filmek munkálatait

|

A negatív hangok ellenére a Disney nyomul előre a karakterek történetére fókuszáló spin-off filmekkel.

Hirdetés

A Hollywood Reporter jelentése szerint a Disney megtalálta a Boba Fett film íróját és rendezőjét. A nemes feladat James Mangoldra hárult, akinek egyébként például a Logant is köszönhettük.

Hirdetés

Minden arra utal, hogy a Disney komoly sikerre számít a Solo - Egy Star Wars történet debütálásától. Hozzájuk vagy nem jutottak el a negatív kritikák, vagy csak nem törődnek velük, mert tudják, hogy a bevétel akkor is meglesz, ha páran nyafogunk itt a sarokban. Akárhogy is, jönnek a további karakter filmek és a hírek szerint már az Obi-Wan spin-offhoz is nagy erőkkel keresik a kreatív arcokat.

A Hollywood Report szerint jelenleg Stephen Daldryval tárgyalnak az Obi-Wan rendezői széke kapcsán, bár még egyelőre annak se forgatókönyve, se írói nincsenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)