Hirdetés

Bob Odenkirkkel forgatták újra a világ legrosszabb filmjét

|

Jótékonysági célú remake készült a hírhedt The Roomból.

Hirdetés

Valószínűleg nem sok olvasónknak kell bemutatnunk a 2003-ban megjelent The Room című filmet, amely olyan borzalmasra sikerült, hogy előbb világhírű mém lett belőle, 2017-ben pedig egy vígjátékot is forgattak az elkészítéséről James Franco főszereplésével.

Most pedig egy egészen különleges projekt öregbíti tovább Tommy Wiseau művének kétes hírnevét: egy jótékonysági célú remake készül a filmből, amihez a Better Caul Saulból és a Senkiből ismert Bob Odenkirk adja az arcát.

Hirdetés

A 60 éves színész természetesen magát a főszereplőt, az eredetileg Wiseau által megformált Johnnyt alakítja, a projekt pedig egy jótékonysági szervezet, az Acting For A Cause szervezésében kerül megvalósításra. A hírt maga Odenkirk is megerősítette, a személyes Twitter fiókján azt írva, hogy minden tudását beleadta a szövegbe, és hogy remekül szórakozott a forgatás során.

Az Acting For a Cause Instagram-oldalán már fotók is láthatók a filmből, illetve az egyik színész, Cameron Kasky a kulisszák mögül is posztolt egy felvételt. A remake bevételei az amFAR nevű alapítványt támogatják, amely az AIDS-kutatást segíti. A Deadline beszámolója alapján az Acting For A Cause projektjeit mindössze néhány nappal a tényleges bemutató előtt szokták beharangozni, így valószínűleg nem kell sokáig várni, míg láthatjuk a filmet.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezd Odenkirk az ikonikus "Oh, hi Mark!" mondattal, de valószínűleg itt is zseniálisat alakít majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)