Hirdetés

Itt vannak az első képek az élőszereplős Bleach forgatásáról

|

Már a bejelentés is megosztotta a rajongókat, akik valószínűleg az első fotók láttán sem esnek majd ámulatba a produkciótól.

Hirdetés

Még augusztus közepén jelentették be, hogy a Bleach című mangából/animéből élőszereplős filmet forgatnak. Mostanra a film munkálatai is elkezdődtek, amit néhányan meg is örökítettek az utókornak.

A képeken a főszereplőt, Ichigo Kurosakit játszó Sota Fukushi látható, ahogy egy hatalmas karddal a vállán sétálgat japán utcáin. Első ránézésre inkább olyan az egész, mint egy középkategóriás cosplay-fotózás, de valószínűleg az egészet megtámogatják majd egy nagy adag CGI-jal.

A képekből az is kiderült, hogy az alkotók nem mentek el az animében is látott teljesen narancssárga hajszín felé, hanem megmaradtak a sokkal természetesebb barnánál.

Szerintetek hogy sül majd el a film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)