Hirdetés

Blade Runner 2049 - így találkozik először Deckard és K

|

A Blade Runner 2049 alkotói egy új videóban mesélnek a film készítéséről, amiben néhány új jelenetet, köztük Harrison Ford és Ryan Gosling karakterének első találkozását is láthatjuk.

Hirdetés

A Blade Runner 2049 első előzetesében már láthattuk, hogyan keltették életre a készítők a jövőbeli Los Angeles rendkívül letisztult, futurisztikus tereit és lepusztultabb sarkait is. A filmmel kapcsolatos legújabb videóban főleg ez utóbbiból kaptunk még egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly tette közzé az alábbi képsorokat, ahol a trailernél bővebben láthatjuk, hogyan keresi fel Ryan Gosling karaktere, K elődjét, az ismét Harrison Ford által alakított Rick Deckardöt egy elhagyatott kaszinóban. Ezt követően a színészek, a producerként közreműködő Ridley Scott és a rendező, Denis Villeneuve is elmesélte, mit is jelent nekik, hogy egy olyan klasszikus folytatásán dolgoznak ennyi év után, mint a Szárnyas fejvadász.

"Úgy gondolom, elég szórakoztató eljátszani egy karakter harminc évvel későbbi énjét. A történet, a témák, a lenyűgöző helyszínek - egy öröm volt ismét belépni a Szárnyas fejvadász világába. Már megszoktam, hogy régi ruhákat próbálok fel ismét. Szerencsére még rám jönnek"

- mondta Ford, utalva a Star Wars VII-es visszatérésére.

Mit gondoltok, hogy sikerül majd a folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)