Hirdetés

Black Panther - itt az első poszter, éjjel már az előzetes is jön

|

Hamarosan levetítik az új Black Panther mozi első teaser videóját, de addig is kaptunk érdekes nézegetni valót a legújabb Marvel film kapcsán.

Hirdetés

Idén még kapunk két nagyon izgalmas Marvel filmet, de a stúdió már elkezdi izzítani a 2018-as első mozijuk, vagyis a Black Panther marketinggépezetét is. 

Pókember és Thor után T'Challa, vagyis a Fekete Párduc tér vissza a mozivászonra, ő kapja ugyanis a jövő év első szólófilmjét a Marvel gondozásában. Ismét Chadwick Boseman bújik a wakandai cicafiú jelmezébe, vele már találkozhattunk az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. Az új film első teasere amerikai idő ma éjjeli NBA döntősorozat negyedik meccse alatt kerül adásba. Ez nálunk hajnali 3 órára lőhető be. 

A Marvel viszont addig is volt olyan kedves és megosztotta Twitteren a film hivatalos plakátját. A szemfülesek észrevehetik, hogy a legelső verzió óta már megváltozott a Black Panther logója is. 

A jelenlegi tervek szerint Black Panther 2018. február 16-án landol az amerikai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)