Hirdetés

Befutottak az új Venom film első értékelései

|

Régóta várjuk, hogy Tom Hardy és Venom visszatérjen a mozikba.

Hirdetés

A héten érkezett egy szinkronos előzetes a Venom 2: Vérontóhoz, most pedig az első külföldi értékelések is napvilágot láttak. A Sony 2018-ban indította el a saját, Pókember ellenségeire koncentráló filmes univerzumát a Venommal, a projekt pedig akkora siker lett, hogy nem lehetett kérdés, érkeznie kell a következő epizódnak.

Ugyan a Venom 2: Vérontónak az eredeti tervek szerint 2020-ban kellett volna mozikba kerülnie, a koronavírus miatt többször is elhalasztották a film bemutatóját. Október elsején azonban végre tényleg megérkezik a folytatás az amerikai mozikba - a magyar premier két héttel később várható.

Hirdetés

A folytatás fő eseménye Vérontó (azaz Carnage) feltűnése, őt kell legyőznie Venomnak és Eddie Brocknak. A második mozi visszahozza Michelle Williamst Eddie exeként (és jó eséllyel She-Venomként), Naomie Harris pedig Shriekként debütál.

Arról is lehetett hallani pletykákat, hogy a Sony projektje összefűzödik a Tom Holland féle Pókember sztorikkal, amitől csak még izgatottabban várjuk a Venom 2-őt.

A filmet közben elkezdték bemutatni a kritikusoknak, akik ugyan október elsejéig nem tehetnek közzé teljes kritikát, de a közösségi médiában spoilerek nélkül már véleményezhették azt. Íme pár ízelítő ezekből:

A legtöbben Tom Hardy alakítását emelik ki Eddie Brockként és a kapcsolatát Venommal, ami a legtöbb kritikus szerint épp olyan vicces és szórakoztató mint az első felvonásban. Úgy tűnik, Hardynak sikerült még egy lapáttal rátennie az előző filmben nyújtott alakítására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Miközben az első rész nagy siker volt, a kritikusok véleménye megoszlott, hiszen az eseményei igen könnyen felejthetőre sikeredtek és úgy tűnik ez most sem változott. Aki szerette a 2018-as sztorit, ezt is élvezni fogja, akinek azonban az nem jött át, ezt a filmet sem fogja különösebben a szívébe zárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)