Hirdetés

Befutott a Bambi horrorfilm első előzetese

|

A Micimackó: Vér és méz által elindított filmes univerzum újabb rémmel bővül.

Hirdetés

A Micimackó: Vér és méz igazi lavinát indított el: rendezője, Rhys Frake-Waterfield nem csinált belőle titkot, hogy a hamarosan megjelenő folytatás és a harmadik rész mellett sokkal nagyobb dolgokat tervez a Jagged Edge Productions nevű produkciós cégén keresztül. 

Azon van ugyanis, hogy egy komplett filmes univerzum jöjjön össze Twisted Childhood Universe név alatt, amely a horrorizált csacsi öreg medvén kívül magába foglalná a vérszomjas Bambit, a brutális Pán Pétert és a halálos Pinokkiót is, akik aztán egy csapatfilmben, a Poohniverse: Monsters Assembledben összeállnának, hogy együtt keserítsék meg az emberiség életét. 

Hirdetés

A következő felvonás a Bambi: The Reckoning lesz, amely Dan Allen (It Came from Below, Mummy Reborn) rendezésében, Rhys Warrington forgatókönyve alapján valósult meg. Már megkaptuk a legelső, rövid kedvcsinálót is, amely épp, hogy megvillantja az emberi szereplőket és az életükre törő fenevadat, de már ennyi is elég ahhoz, hogy lássuk, milyen lesz a Bambi horror: 

A Bambi: The Reckoning még idén mozikba kerül, de egyelőre nem tudni, hogy a Micimackó: Vér és méz 1-2.-höz hasonlóan nálunk is játszani fogják-e. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)