Hirdetés

Napi büntetés: így reagált Batman, amikor meglátta a Wonder Woman értékeléseit

|

Több gyenge próbálkozás után a Wonder Womannel a DC végre megugrotta a lécet, Bruce Wayne nem is nagyon tudta feldolgozni az eseményeket.

Hirdetés

A Wonder Woman film jött, látott és meggyőzött mindenkit arról, hogy a DC is tud jó szuperhősös filmeket készíteni, ha akar.

Sajnos a Justice League kapcsán egyelőre csak olyan pletykák vannak a levegőben, amelyek szerint már sokadik alkalommal forgatják újra a filmet, hogy valami tisztességes végeredmény kerekedjen ki a végén. Ben Affleck karaktere már hozzá is van szokva, hogy a Rotten Tomatoesra felkerülő kritikák nem értékelik túl magasra a DCUE filmeket, éppen ezért döbbent le, amikor meglátta a Wonder Woman kritikáit:

Csókoltatjuk az alkotót, hibátlan munka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)