Hirdetés

Batman - Jeffrey Wright lehet Gordon, Jonah Hill pedig Pingvin vagy Rébusz

|

Folyamatosan keresik a színészeket Robert Pattinson mellé az új Batman filmekhez, és lehet, hogy most sikerült megtalálniuk két szereplő megformálóját.

Hirdetés

Nem tudni még, mikor érkeznek az új Batman filmek, de az már biztos, hogy a Sötét Lovag maszkja alatt az elsősorban az Alkonyat filmekből ismert, de jobb filmekben is játszó Robert Pattinsont láthatjuk majd.

Hirdetés

A Deadline és a The Hollywood Reporter egyaránt úgy értesültek, hogy Gordon rendőrfőnököt az a Jeffrey Wright fogja alakítani, akit legutóbb a Westworldben láthattunk Bernard Lowe-ként. Erre ráerősít, hogy a színész retweetelte Matt Reeves batmanes, évfordulós posztját.

Ami Jonah Hillt illeti, egyelőre csak annyit tudni, hogy valamely gonosz szerepére akarják őt, de még nem tudni, pontosan mely karaktert szánják neki. Többen arról beszélnek, hogy Pingvint alakíthatja, de szóba került Rébusz is. Ennek kapcsán még várnunk kell konkrétumokra.

Ti kit látnátok még szívesen a stábban, és milyen szerepben képzelnétek el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)