Hirdetés

Az X-Men '97 megnyitja az utat a Pókember rajzfilmsorozat folytatása előtt is?

|

A Spider-Man: The Animated Series vezető írója, John Semper Jr. nyilatkozott.

Hirdetés

Az 1992-től 1997-ig futó X-Men: The Animated Series a Disney+-on éled újra az X-Men '97-tel, ráadásul az előfizetők már márciusban elkezdhetik nézni a közvetlen folytatást - és könnyen lehet, hogy ez előkészíti a terepet más klasszikus animációs sorozatok feltámasztásának is. Az X-Men ugyanis olyan korszakban jelent meg, amikor például a DC-nél a Batman: A rajzfilmsorozat pörgött, és a Marvelnél egy másik ikonikus hős, Pókember is gyakori vendég volt a tévéképernyőkön. 

1994 és 1998 között ment a Spider-Man: The Animated Series (nálunk simán Pókember), amelynek - mint minden akkor debütált rajzfilmsorozatnak - szintén szép rajongótábora lett. 

Az X-Men '97 közelgő megjelenése kapcsán egy Twitter/X-felhasználó megérdeklődte a Spider-Man: The Animated Series vezető írójától, John Semper Jr.-tól, hogy fontolóra vette-e már a Pókember '98 elkészítését, amelyben az X-Menhez hasonlóan folytatná a sztorit. Semper Jr. így válaszolt: 

"Csak annyit kell tenniük, hogy felhívnak. Itt vagyok, és biztosan megfontolnám, hogy megtegyem."

Hirdetés

A reakció hatására a kérdező rögtön be is tagelte a Disney+ és Kevin Feige profiljait is, hátha eljut egy illetékeshez az információ. A Pókember '98 megvalósulása azért sem lehetetlen, mert az első X-Men '97 trailerben felbukkan a Hírharsona egy példánya is, és a címlap egyik szalagcíme említi a hálószövőt - arról nem is beszélve, hogy a Spider-Man: The Animated Series egyik legjobb epizódja volt, amikor Peter találkozik a mutánsokkal.

Ti örülnétek neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)