Hirdetés

Az új Star Trek sorozat a régi történet folytatása lesz

|

Még semmi sem biztos, de egy névtelen forrás már tudni véli, hogy történet tekintetében hol helyezkedik majd el az új Star Trek széria.

Hirdetés

A Star Trek Beyond után fél évig még biztosan nem fut majd be az új széria, de egy a BirthMoviesDeath oldalhoz közeli forrás szerint, a sorozat valahol a The Next Generation előtt játszódik majd. Ez azt is jelenti, hogy nem az új filmek univerzumába, hanem a régi sorozatok világába térünk majd vissza.

A J.J. Abrams által újraindított Star Trek idővonal marad a helyén, a mozikban. Az új sorozat az ismeretlen forrás elmondása szerint a Star Trek VI: A nem ismert tartomány és a Star Trek: Az új nemzedék közötti időszakot öleli majd fel. Ezzel sok régi Star Trek rajongó tetszését elnyerhetik, akik nem annyira vannak oda az új generációs mozifilmekért.

Érdemes észben tartani, hogy ez csak egy ismeretlen forrástól származó pletyka, viszont lenne értelme. Így a régi motorosok is megkapnák, amit akarnak és a mozirajongók is élvezhetnék tovább a Chris Pine és Zachary Quinto párost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)