Hirdetés

Az új James Bond film trailere mesterséges intelligenciával készüt, már közel 3 millióan nézték meg

|

Henry Cavill és Margot Robbie is felbukkan a Bond 26 előzetesében.

Hirdetés

Miután Daniel Craig elbúcsúzott a 007-es ügynöktől, fél Hollywood szóba került a legendás szerepre: legutóbb Aaron Taylor-Johnson nevét pletykálták, de a rajongók egy része szüntelenül kampányol többek között az idén a 41. születésnapját ünneplő Henry Cavillért és a már 51-et taposó Idris Elbáért is. A franchise producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson még nem jelentették be, hogy ki fog kémkedni a továbbiakban nekik, de nem hivatalosan már több befutó is akadt.

Most éppen a Bond 26 - First Trailer megy nagyot a YouTube-on, amely látványos jelenetekre építve ígéri azt a rajongóknak, hogy Henry Cavill és Margot Robbie kettősére épít majd a 007-es ügynök következő kalandja, és a hír írásának pillanatában már több mint 2,8 millió megtekintést generált a videó. Csakhogy még az új Bondot se jelentették be hivatalosan, nemhogy trailert adtak volna ki. 

Hirdetés

Aki látott már néhány Henry Cavill- és/vagy Margot Robbie-filmet, annak számos jelenet ismerős lehet az alábbi trailerből, miként az is szemet szúrhat, hogy mikor láthatjuk valóban a színészeket, és mikor nyúlt bele az összképbe a mesterséges intelligencia. Merthogy a még nem létező Bond 26-hoz készített kedvcsinálót a KH Studio hozta össze az AI segítségével. A készítő a videó leírásában fel is hívja rá a figyelmet, hogy ez csak egy koncepciótrailer, amit kizárólag művészi és szórakoztató céllal hozott létre, illetve azért, hogy bemutassa a kreativitását. Íme a végeredmény:

A sors iróniája, hogy miközben a kamu Bond-trailer pörög az odavarázsolt Cavillel, a színész új projektjét, a Guy Ritchie által rendezett The Ministry of Ungentlemanly Warfare-t promózza, és filmbéli karaktere, Gus March-Phillipps kapcsolódik a 007-eshez. March-Phillipps valós történelmi személy volt, aki megalapította a brit hadsereg 62-es számú kommandóját, és egyesek szerint ő inspirálta Ian Fleming írót abban, hogy megalkossa James Bondot. Cavill nemrég a The Rich Eisen Showban vett részt, hogy népszerűsítse a produkciót, és a műsorvezető rámutatott a kapcsolatra March-Phillipps és Bond között, majd rákérdezett, hogy a színész mit tud a castingról: 

"Fogalmam sincs. Csak a pletykákból tudok kiindulni. Én is ugyanannyit tudok, mint te. Lehet, hogy már túl öreg vagyok hozzá, de az is lehet, hogy nem. Meglátjuk, mik a producerek tervei."

Ti kit választanátok a következő Bondnak? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)