Hirdetés

Az új Drakula film rendezője hű akar maradni Bram Stoker regényéhez

|

Karyn Kusama a misztikusságot és a több különböző nézőpontból bemutatott történetet igyekszik előtérbe helyezni az új filmadaptációban.

Hirdetés

Márciusban derült ki, hogy a Blumhouse Productions egy új Drakula filmadaptációt tervez, és rendezőként Karyn Kusama felel az alkotásért Matt Manfredi és Phil Hay írók közreműködésével. Kusama egy interjúban arról nyilatkozott, hogyan igyekszik hű maradni az eredeti, Bram Stoker által írt regényhez.

Hirdetés

A rendező a The Kingcast podcast vendégeként elmondta, hogy meglátása szerint a különböző Drakula adaptációkban sokszor elsiklanak afelett, hogy a könyvben több szemszögből történik a mesélés, viszont pont maga a címszereplő nézőpontját nem ismerhetjük meg. Azzal, hogy ezt a filmekben és a sorozatokban bemutatják, elveszik Drakula rejtélyessége, misztikuma, és így kevésbé lesz félelmetes a légkör.

Karyn Kusama

Kusama szerint a horrorban érdekesebb az ismeretlentől való félelem és az ebből adódó bizonytalanság és nyomasztó hangulat. Hozzátette, hogy az alkotás Drakula adaptáció lesz, viszont várhatóan nem olyan romantikus hőssel, mint amilyet a korábbi feldolgozásokban láthattunk.

A készülő filmek egyelőre nincsen tervezett megjelenési dátuma. Ti mit vártok Karyn Kusama Drakulájától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)