Hirdetés

Az Örökkévalók egyik főszereplője még mindig nem tudja, hogy visszatérhet-e

|

Ipari informátor legyen a talpán, aki ki tudja bogozni, hogy most mi van az Örökkévalókkal.

Hirdetés

Egyik nap még arról jönnek a szivárgások, hogy igenis készült az Örökkévalók 2, másnap már arról szólnak a hírek, hogy nincs tervben folytatás. Ha össze vagytok zavarodva, akkor készüljetek fel, mert most még kuszább lesz a történet: nem sokkal azután, hogy Don Lee beosztásában felbukkant az Örökkévalók 2 jött a hír, miszerint Kumail Nanjiani semmit sem tud a folytatással kapcsolatban.

A Kingót alakító színész egy fontos mérföldköve a stábnak: sokak egyik kedvence volt a karakter, ráadásul meg is említették őt a Ms. Marvelben és A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadásban.

Hirdetés

Az MCU nem fordult el Kingótól, de a színész még mindig nem tudja, hogy mi a helyzet.

Kumail Nanjiani beszélgetett a Total Film egyik újságírójával, és a következőt nyilatkozta:

"Nagyon szeretnék visszatérni, de nem tudom, hogy mikor, ha egyáltalán sor kerül erre. Remélem, hogy többet alakíthatom Kingót. Imádtam a karaktert. Nagyon sajnálnám, ha egy egyszeri eset lenne az egész."

Mivel a döntés nem az ő kezében van, így nyilván nem tudott ígérni semmit. Szóval a lényeg, hogy nem lettünk beljebb: a Marvel még mindig nem mondott semmi biztosat az Örökkévalók kapcsán, így a karakterek sorsa még mindig a levegőben lebeg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)