Hirdetés

Az Odaát sztárjával erősít a The Boys harmadik évada

|

Jensen Acklest biztosan nem kell bemutatni a Supernatural széria rajongóinak.

Hirdetés

Az Odaát (Supernatural) ugyan a 15 évaddal véget ér, de az egyik főszereplőt, Jensen Acklest hamarosan egy másik remek sorozatban láthatjuk majd. A színész elég egyértelmű videót tett ugyanis közzé saját Instagram oldalán. 

Hirdetés

A felvételen az látható, hogy Ackles egy The Boys képregénykötetet kezd el olvasni, majd felvillan az azonos címen futó Amazon sorozat logója, illetve a "harmadik szezon" felirat is. Ennek fényében teljesen egyértelmű, hogy a színész a The Boys harmadik évadában tűnik majd fel.

Az Amazon Prime Video illetékesei később azt is elárulták, hogy Jensen Ackles egészen pontosan a Soldier Boy nevezetű karaktert keltheti majd életre a folytatásban. Soldier Boy a képregényekben az első igazi szuperhős volt, aki a második világháborúban harcolt, utána pedig valódi híresség vált belőle.

Persze ez még biztosan nem a közeljövőben lesz, hiszen egyelőre még a második etap fut, ez a szezon pedig csak idén októberben ér véget. Az Odaát 15. évada pedig ugyancsak ősszel fejeződik be, az utolsó hét részt ugyebár a koronavírusjárvány miatt kellett elhalasztani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)