Hirdetés

Az Igazság Ligája - már online is megnézheted a stáblista utáni jeleneteket

|

Ha túl korán szaladtál ki a moziból, akkor most pótolhatod a mulasztásodat.

Hirdetés

Lassan már tényleg minden mozinéző tudja, hogy a képregényfilmek nem az utolsó filmbéli jelenetnél érnek véget, hanem a stáblista is tartogat még valamiféle vicces, vagy esetleg egy következő részre utaló kikacsintást. Nem volt ez másképp Az Igazság Ligája esetében sem, ahol két stáblista utáni jelenetet is kaptunk.

Hirdetés

Ez a két rövidke jelenet pedig mostantól már a YouTube-on is elérhető, így azok is bepótolhatják őket, akiket esetleg már nagyon sürgetett a film alatt elszürcsölt kóla, és ki kellett szaladniuk a teremből még a stáblista vége előtt. 

Az első jelenetben maga Deathstroke tűnik fel.

A második kis videó pedig Flash és Superman futóversenyét mutatja meg.

Mindkét jelenet nézhető akár 4K-ban is, szóval hajrá, repetázzatok, vagy pótoljátok őket. Az Igazság Ligája DVD és Blu-ray kiadása egyébként március 13-án érkezik, ezeken a végső vágásból kimaradt jelenetek is megtalálhatóak lesznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)