Hirdetés

Az Ifjú Sheldon nem is az Agymenők spin-offja, hanem valami egészen más

|

Chuck Lorre tisztázta a helyzetet, miután Jim Parsons bevallotta neki, hogy utálja a spin-offokat.

Hirdetés

Sheldon megformálója, Jim Parsons nehezen adta az áldását a karaktere gyerekkoráról szóló különálló sorozatra, hiszen, mint annak idején mondta, utálja a spin-offokat, az Ifjú Sheldon pedig éppen annak tűnt. Parsons ekkor még bőven szerepben volt - az Agymenők csak évekkel az Ifjú Sheldon bemutatója után ért véget, éppen azért, mert ő távozott a sorozatból -, így Chuck Lorre showrunner számára természetes volt, hogy megkérdezi, mit szól az ötlethez.

Parsons most új filmje a Spoiler Alert kapcsán adott interjút a Them magazinnak, ahol elárulta:

"Mondtam neki, hogy nem szeretem a spin-offokat, mire ő azt mondta, ne aggódjak, ez valójában nem spin-off, hanem eredettörténet. Ez már stimmelt, főleg azt nézve, mennyire imádtuk, amikor karaktereinknek kiderült az eredete a sorozatban."

Így már zöld utat kapott az Ifjú Sheldon, amely végül méltó utódja - pontosabban elődje - lett az Agymenőknek.

Hirdetés

Az interjút itt nézhetitek meg:

Ez utóbbi sorozat egyébként a hullámzó színvonalú utolsó évadok után azért ért véget, mert Parsons már nem szeretett volna szerepelni benne. Akkor azt mondta, nagyon szeretné, ha a stáb ettől még folytatná a sorozatot, de Sheldon nélkül senki sem tudta elképzelni, hogyan lehetséges ez, így kissé hirtelen, de elvarrták a szálakat és 2019-ben, 12 évad után lezárták a történetet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)