Hirdetés

Az első résznél is sokkal őrültebb lesz az Ál/Arc folytatása Nicolas Cage szerint

|

Elgurult az írók gyógyszere, ha minden igaz, össze-vissza cserélgeti majd az arcát az összes fontosabb szereplő.

Hirdetés

Ha nehezen követted a 90-es évek egyik legőrültebb akciófilmjét, az Ál/Arcot, egyrészt meg tudunk érteni, másrészt kösd fel a gatyád: John Woo mozijának folytatása még az eredetinél is vadabb lesz. Mindezt Nicolas Cage árulta el, aki mostanában a Renfield bemutatójában brillírozott, és napokon belül érkezik a The Old Way című westernfilmje is. Ennek kapcsán adott interjút a Collidernek, ahol elmondta:

"Olyan csavarok és fordulatok lesznek benne, amelyektől teljesen kiszámíthatatlanná válik az egész. Bevonják majd az utódokat is: Castor és Sean (az eredeti film főgonosza és főhőse - a szerk.) gyerekei felnőnek, és az egészből egy háromdimenziós sakkjátszma lesz, azaz nem csak ketten, John Travolta és én, hanem négyen ping-pongozunk mindenféle helyzetben, és ettől még bonyolultabb az egész."

Ez egyelőre csak tipp volt Cage részéről, aki, mint mondta, eddig egy meetingen vett részt a tervezett film kapcsán, ám a szavait megerősítette az író, Simon Barrett a Twitteren: úgy tűnt, nincs baja azzal, hogy a színész spoilerez (például azt, hogy visszatér az egyik, az eredeti filmben meghalt főszereplő), azaz a folyatás még annál is vadabb lesz, mint amit az interjúban felvázolt.

Hirdetés

A film egyébként már biztosan készül, rendezője is van A vendégért és a Godzilla Kong ellen című filmekért (meg a Netflix-féle bénán sikerült Death Note-ért, de azt most hagyjuk) felelős Adam Wingard személyében. Egyelőre ennyit tudunk, a további infókig olvassátok el visszaemlékező cikkünket a tavaly 25 éves Ál/Arcról.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)