Hirdetés

Az Avatár: Az utolsó léghajlító új előzetese minden eddiginél látványosabb

|

A Netflix mindent bevet, hogy még utoljára meghozza a kedvünket a sorozathoz.

Hirdetés

A Netflix nagyon rápörgött a rajzolt tartalmak élőszereplős feldolgozására, elég csak a One Piece-re, a Yu Yu Hakushóra vagy éppen az Avatár: Az utolsó léghajlítóra gondolni, amely igyekszik kitörölni a rajongók emlékezetéből az M. Night Shyamalan által rendezett 2010-es filmváltozatot. 

A széria teljes első évada február 22-től nézhető a streamingplatformon, de a vállalat marketingesei még utoljára összedobtak egy kedvcsinálót a produkcióhoz, amely hemzseg a pofás jelenetektől.

Hirdetés

Az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító sorozat készítői az eredetit is jegyző Michael DiMartino és Bryan Konietzko, akik már az adaptáció bejelentésekor megígérték a rajongóknak, hogy úgy filmesítik meg ezt a gazdag alapanyagot, ahogy mindig is elképzelték, és a kiváló animációs szériára alapozva még mélyebbre mennek a karakterek, a sztori, az akció és a világépítés tekintetében is. Az utolsó előzetes másfél percben ad belőle ízelítőt, hogy milyen lett a végeredmény: 

Az Avatár: Az utolsó léghajlító szereplőgárdáját többek között Gordon Cormier (Aang - The Stand, Egyik kopó, másik eb), Kiawentiio (Katara - Anne, E-vel a végén!, Mi lenne, ha?), Ian Ousley (Sokka - 13 okom volt, A nagy dobás), Dallas Liu (Zuko - PEN15, Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája), Paul Sun-Hyung Lee (Iroh - Ahsoka, A Mandalóri) és Daniel Dae Kim (Ozai - Lost - Eltűntek, Hawaii Five-0). 

Ti bele fogtok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)