Hirdetés

Az Agymanók 2 első teasere egy új érzelmet mutat be, aki nincs egyedül

|

A Pixar bemutatja, hogy min megy keresztül valaki kamaszkorban. Üdv, szorongás!

Hirdetés

A 2015-ben bemutatott Agymanók (Inside Out) egyike a Pixar legkiválóbb és legérettebb animációs filmjeinek, amely zseniálisan mutatta meg, mi zajlik le bennünk, azzal, hogy megszemélyesítette az érzelmeinket. Miközben néztük, hogy egy kislány az élet milyen szépségeivel és nehézségeivel néz szembe, kicsik és nagyok egyaránt tudtak azonosulni vele, sokak szívébe belopta magát a sztori.

De bármennyire tűnt egyszeri és megismételhetetlen csodának, a Pixar tavaly a D23 Expo során bejelentette, hogy jön az Agymanók 2, amelyben a tinédzserkorba lépett Riley-t követhetjük figyelemmel, így komoly érzelmi viharokat és még több érzést ígér a folytatás. 

Hirdetés

Egyelőre be kell érnünk egy másfélperces teaser trailerrel, viszont már ez is megvillantja, hogy mire számíthatunk az Agymanók 2-től: Derű és a többiek ugyanolyan kétségbeeséssel figyelik, ahogy minden megváltozik körülöttük, mint ahogy mindannyian kapkodtuk a fejünket annak idején a bennünk létrejövő változáskor. Felbukkan egy új érzés is: ő Szorongás. 

Némi félsz azért van bennünk a minőség miatt, mivel ezúttal nem az első részt is jegyző Pete Docter és Ronnie Del Carmen feleltek a rendezésért, hanem Kelsey Mann, aki íróként a Dinó tesót, rendezőként pedig a Megas XLR sorozatot készítette, de storyboardok tekintetében dolgozott a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak és a Pókember elképesztő kalandjai szériákon is. Az Agymanók forgatókönyvírója, Meg LeFauve (Dinó tesó, Marvel Kapitány) azonban visszatért a folytatáshoz is. 

Az Agymanók folytatása 2024. június 13-án kerül a hazai mozikba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)