Hirdetés

Már a Pókember: Nincs hazaút 2021 legjövedelmezőbb filmje

|

Hatalmasat kaszál a Sony és a Marvel Pókember legújabb kalandjával.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt írtunk nektek arról, hogy a Pókember: Nincs hazaút hatalmas siker, a világ minden pontján imádják a nézők. A Sony és a Marvel közös produkciója nem csak a szuperhős filmek közül tűnik ki, konkrétan a világ harmadik legerősebb mozis rajtját produkálta a Tom Holland-féle trilógia befejező epizódja.

Ha még esetleg nem láttátok a filmet, erősen ajánljuk Csirke spoilermentes kritikáját, attól garantáltan megjön a kedvetek a mozijegy vásárláshoz.

Hirdetés

A Nincs hazaút már akkor sem lenne bukás, ha ettől a pillanattól sehol a világon nem lehetne rá jegyet váltani. A Sony részvényeseinek széles lehet az ünnepek alatt a mosolya, hiszen a nemrég megjelent film máris a kiadó második legsikeresebb produkciója, előtte a szintén Tom Hollanddel készült Pókember: Idegenben áll, azonban jó eséllyel rövidesen bekövetkezik a trónfosztás.

A Pókember: Nincs hazaút már több mint 1 milliárd dollárt hozott a Sony és a Marvel számlájára, amiből 467,3 millió dollárt az USA, 587,1 millió dollárt pedig a nemzetközi piac generált. Ugyan egyelőre nem tudjuk, hogy a Tom Holland-féle Pókemberre milyen kalandok várak a jövőben, a Nincs hazaút rengeteg kérdést vetett fel, ami nemcsak Peter Parker, hanem az egész MCU alakulására kihatással lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)