Hirdetés

Antal Nimród ezúttal Liam Neesonnel forgatott filmet, itt az első trailer

|

A sztori alapján a Retribution akár a Féktelenül 3 is lehetne.

Hirdetés

Bár a 71. életévét taposó Liam Neeson párszor már úgy nyilatkozott, mint aki maga mögött akarja hagyni az akcióhősködést, azonban mégis évente akcióba lendül: csak az elmúlt pár évben olyan címekben volt főszereplő, mint a Becsületes tolvaj, Az oltalmazó, a Jeges pokol, a Sötét múlt és a Gyilkos memória, hamarosan pedig újabb adrendalinpörgető bemutatóval jelentkezik. 

A Retributiont, avagy Megtorlást pedig hazánk egyik tehetséges filmese, Antal Nimród rendezte, akinek a nevéhez olyan művek fűződnek, mint a Kontroll, A szállítmány, a Ragadozók és A Viszkis, de rendezett epizódokat a Stranger Thingsből és a Servantból is. 

Hirdetés

A sztori szerint egy Matt nevű bankár (Neeson) éppen két gyermekét viszi iskolába, amikor egy ismeretlen számról hívják: a telefon másik lévén végő személy közli vele, hogy az autója alatt bomba van, az ülések alatt pedig nyomásérzékelők, szóval ha valaki megpróbál kiszállni, az felrobban. A tettes persze nem éri be ennyivel, különböző feladatok elvégzésére utasítja a férfit a gyerekek életéért cserébe. Matt mindent elkövet, hogy épségben tudja a családját, viszont azt is elszántan ki akarja deríteni, hogy ki veszélyezteti őket. Lényegében a Féktelenül 3-ról van szó. Íme az első trailer: 

A filmet várhatóan szeptember 7-től nézhetjük majd meg a hazai mozikban. Titeket érdekel?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)