Hirdetés

Andrew Garfield reagált arra, hogy felbukkan-e Pókemberként Tom Holland oldalán

|

A rajongók be vannak zsongva attól a spekulációtól, hogy együtt láthatják hálót szőni Tom Hollandot, Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldot, de most utóbbi is lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Mióta bejelentették, hogy a következő Pókember film alcíme No Way Home lesz és Tom Holland mellett fel fog bukkanni benne többek között Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként, Jamie Foxx Electróként és Alfred Molina Doctor Octopusként, azonnal megindultak a pletykák a világhálón, hogy minden bizonnyal az előző pókarcok, azaz Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatérnek majd - legalább egy cameo erejéig.

Ezt korábban Tom Holland már cáfolta, a Sony Pictures is tagadta, és most egy újabb érintett nyilatkozott a témában, nem éppen biztatóan. 

Hirdetés

Az MTV News tudósítója és ismert podcaster, Josh Horowitz nemrég meginterjúvolta a színészt, és természetesen szóba került a következő Pókember is. Horowitz azzal kezdte, hogy nem akar semmilyen meglepetést elrontani, mire Garfield nevetésbe kitörve szabadkozott, hogy nincs mit tönkretennie. Elmondása szerint a Twitterén keresztül látja, hogy Pókember milyen gyakran szerepel a legkeresettebb témák között és hogy az emberek mennyire felpörögnek egy dolog miatt, ilyenkor pedig legszívesebben mindenkivel beszélne és elmondaná, hogy nyugodjanak le. Bár más nevében nem beszélhet, azonban ő még nem kapott hívást az illetékesektől.

Vagy Garfield is a bolondját járatja velünk, vagy valóban nem keresték meg a filmmel kapcsolatban. Akárhogy is, a Spider-Man: No Way Home várhatóan "Pókember: Nincs hazaút" címmel fog a mozikba kerülni 2021 decemberében, míg Andrew Garfieldot legközelebb YouTuberként láthatjuk majd

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)