Hirdetés

A filmekből is felhasználhat elemeket az Amazon A Gyűrűk Ura-sorozata

|

Érdekes részlet derült ki a vállalat grandiózus projektjéről, amiben talán majd viszontláthatjuk a népszerű trilógia egy-két elemét.

Hirdetés

A rajongók valószínűleg már alig várják az első komoly részleteket az Amazon által jegyzett sorozatból, ami bizony nem lesz olcsó mulatság. Most pedig megtudtuk, hogy a készítők nemcsak ötletet meríthetnek a filmekből, hanem akár át is vehetnek ezt-azt a trilógiából.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy az Amazon ahhoz is megkapta a jogokat, hogy felhasználja a filmekben látott elemeket A Gyűrűk Ura-sorozathoz. Túl sok konkrétum nem derült ki a dologról, de ez talán azt jelenti, hogy a készítők átvehetnek olyan apróságokat a trilógiából, mint a jelmezek vagy a díszletek, de akár jeleneteket, sőt színészeket is.

Egyelőre nem tudni, hogy fog működni ez az egész, de az mindenképp érdekes volna, ha valahogy sikerülne összekapcsolni a trilógiát a sorozattal.

Ti szívesen látnátok a filmekben megismert dolgokat az Amazon sorozatában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)