Hirdetés

Megvan a volt Top Gearesek új műsorának címe

|

Rengetegen kíváncsiak az Amazon készülő autós műsorára, amivel kapcsolatban az egyik rejtély megoldódott, ugyanis végre legalább a címe kiderült.

Hirdetés

Tavaly sokakat elszomorított, mikor a BBC félbeszakította a Top Gear aktuális évadát és legújabb balhéja után elküldte Jeremy Clarksont, akit műsorvezetőtársai is követtek. Idén viszont nem kell játékos paródiákkal beérnünk, hanem két új alternatíva közül is választhatunk, ha autós műsorokra vágyunk.

Egyfelől érkezik majd a többek között Matt LeBlanc szereplésével felturbózott új Top Gear is, de Clarkson, May és Hammond sem tétlenkedett. Az Amazonnal közösen készített sorozatuk gyártása pedig valószínűleg elég jól halad, ugyanis a csúcsverdákat nyüstölő botrányhős elárulta a műsor címét is, ami a Grand Tour, vagy röviden GT lesz. Clarkson megírta azt is, hogy az első évad tizenkét részes lesz (ebből az egyik karácsonyi különkiadás lesz), a felvett filmek közötti beszélgetéseket pedig egy sátorban veszik majd fel (a korábbi stúdióhelyszínnel ellentétben), minden héten más helyszínen.

Ti is várjátok már a Grand Tour indulását, vagy csak nekem hiányzik a három jómadár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)