Hirdetés

Akarata ellenére leplezte le Hundred Sinst a Telex újságírója

|

Sajó Dávid egy vita miatt tette közzé Hundred Sins fényképét, amit utána rövid időn belül törölt is.

Hirdetés

Hundred Sins, azaz Pócsi Botond eddig gondosan ügyelt a személyazonosságának titokban tartására, ugyanis kivétel nélkül minden nyilvános fellépésén, interjúján maszkot viselt. A zenei producer arcát tegnap azonban mégis megismerhette az ország, ugyanis a Telex újságírója, Sajó Dávid közzétett róla egy fényképet a közösségi médiában.

Ennek oka elvileg egy régóta húzódó konfliktus elharapódzása volt, Sajó viszont nagyon hamar megbánta, amit tett, törölte a posztot, utána pedig egy 24 órán át elérhető sztoriban kért tette miatt bocsánatot. 

Hirdetés

Itt arról írt, hogy belátta, hibázott, és egy olyan határt lépett át, amit nem kellett volna, ezért most bocsánatot kér. Minderre a Puskásban triplázó Azahriah szintén egy (azóta törölt) bejegyzéssel reagált, melyben úgy fogalmazott, hogy ez élete egyik legnagyobb zeneipari csalódása, és "sajnos az idő igazolta, hogy a Telex is ugyanolyan manipulatív cikkeket ír, mindenáron mindenbe politikát csempészve".

Hundred Sins olyan előadókkal dolgozott együtt korábban producerként, mint Beton.Hofi vagy épp Ajsa Luna (idén júliusban Sisivel lesz majd közös koncertje). Elmondása alapján egyrészt szerénységből, másfelől nyilván azért is hordja a maszkot, mert PR fogásnak is tekinthető a dolog, ugyanakkor a legnagyobb érv az egész mellett az, hogy így meg tud élni egy teljesen külön, civil életet is a művészvilág mellet.

A mostani balhé elvileg a következő poszttal indult (legalábbis ezt láthatták belőle az olvasók/rajongók):

Sajó Dávid ezt követően írta meg Hundred Sinsnek, hogy "Nézd, ez vagy te…ezt ne felejtsd el" egy kép kapcsán, ami az After Sajó Dáviddal című műsor 85. adásából származik - ez alább megtekinthető. A videóban Hundred Sins arca kikockázva szerepel, de értelemszerűen a nyers felvételeken látszik az arca.

A Telex hétfő esti közleményében Német Tamás főszerkesztő bejelentette, hogy Sajót leváltották a Telex After kiadvány vezetői pozíciójából, a továbbiakban Bicsérdi-Fülöp Ádám vezeti a rovatot, de Sajó is marad munkatársként. Ő külön bocsánatot kért Hundred Sinstől.

 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)