Hirdetés

Adam Sandler a Netflixen csinálta meg élete filmjét?

|

Az első kritikák után úgy tűnik, hogy a Ne merészelj eljönni a bát micvámra lesz Sandler életének legnagyobb sikere.

Hirdetés

Valljuk be: Adam Sandler neve hallatán a borzalmas, vagy legszerencsésebb esetben is az "olyan rossz, hogy már jó" kategóriába eső mozik jutnak eszünkbe az első körben. Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy az évek során Sandler olyan filmeket is letett az asztalra, mint a Mindent egy lapra, A Meyerowitz-történetek vagy a Csiszolatlan gyémánt.

Nagyon úgy fest, hogy a Netflixszel együtt dolgozva Sandler egyrészt hozza a "kötelezőt", és szállítja az olyan filmeket, mint a Gyagyás gyilkosság két része, másfelől viszont képes maradandót is alkotni. Utóbbira lett most ismételten remek példa a Ne merészelj eljönni a bát micvámra.

Hirdetés

A helyzet ugyanis az, hogy a Rotten Tomatoes gyűjtőoldalon jelenleg 96%-on áll a Ne merészelj eljönni a bát micvámra - fontos megjegyezni, hogy ez a szám nem az értékelések átlaga, hanem azt jelenti, hogy a kiadott kritikát 96%-a lett pozitív, azaz 60% fölötti értékelésű. Jelenleg az a helyzet, hogy ez Sandler legmagasabbra értékelt filmje a Rottenen, mivel anno a Mindent egy lapra 93%-ot, A Meyerowitz-történetek 92%-ot, a  Csiszolatlan gyémánt pedig 91%-ot ért el.

Simán lehet egyébként, hogy a Ne merészelj eljönni a bát micvámra csak a kritikusok előtt lesz sikeresnek mondható, mivel a nézői értékelése 67%-on áll ugyancsak a Rottenen. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)