Hirdetés

A valóságban is megcsinálták Amerika Kapitány visszapattanó pajzsát

|

Ugyan nem vibránum, de attól még látványos a végeredmény.

Hirdetés

Az áprilisban befejeződött A Sólyom és a Tél Katonája miatt ismét nagy figyelmet kapott Amerika Kapitány pajzsa, hiszen (vigyázat, enyhe spoiler következik!) a lényeget tekintve az egész széria az ikonikus felszerelés birtoklása körül forgott.

A filmes/sorozatos pajzsnak ugyan már egész biztosan megvan az új tulajdonosa, ez azonban nem akadályozza a lelkes rajongókat abban, hogy egy saját példányról álmodozzanak. Ebben segíthet Jake Laser, aki számos Marvel-kellék után most ezt is megalkotta, méghozzá meghökkentően élethű viselkedéssel.

Hirdetés

A replika hasonlóan képes visszapattanni, mint a "valódi" verzió, még ha kicsit lassabban is szeli a levegőt annál. A mutatványt a szuperkönnyű szénszálas szerkezet teszi lehetővé, melyet a maximális szilárdság érdekében egy üvegszálas gyűrűvel stabilizáltak. A menőség-faktort pedig a mágneses csatlakozás maxolja ki, amivel az eszköz egy pillanat alatt rögzíthető az önjelölt kapitányok csuklóján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Érdemes megnézni a pajzs elkészítését bemutató teljes filmet, de ha csak a látványosabb részek érdekelnének, 15:30 környékére kell tekerni:

Ha pedig Laser többi szuperhősös projektjére is vetnél egy pillantást, melegen ajánljuk a Vasember aktatáskáját, a Sólyomszem íját, és a Fekete Párduc zajmentes cipőit feldolgozó anyagokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)