Hirdetés

A Vaják showrunnere szerint a könyvrajongók értékelni fogják a 3. évadot

|

Lauren Schmidt Hissrich szerint úgy fogják érezni a regények kedvelői, hogy végre meghallgatták őket.

Hirdetés

Bár a Netflix The Witcher-sorozatának első két évada és spin-offja, A  vér eredete Andrzej Sapkowski könyvei alapján készültek, nem ragaszkodtak hűen hozzájuk, ami miatt sok kritikát is kapott a produkció (a mellékszál még a vajákok eredetét is teljesen átírta). Egyes spekulációk szerint Henry Cavill is azért lépett ki a projektből, mert elege lett belőle, hogy az írók nem tisztelik az alapanyagot, de persze erről azóta sem érkezett hivatalos megerősítés. A rajongók azonban az írókon vezették le a feszültséget, még petíciót is írtak, amiben a teljes gárda leváltását követelték

Akárhogy is történt, az biztos, hogy Cavillt a harmadik évadban láthatjuk utoljára Ríviai Geraltként, aztán Liam Hemsworth veszi át tőle a stafétát, viszont a showrunner legújabb nyilatkozata alapján az új szezont nem csak Cavill búcsúja miatt lesz érdemes megnézni. 

Hirdetés

Lauren Schmidt Hissrich korábban egy, a Vaják: A vér eredetét népszerűsítő Instagram-poszt alatt reagált a kritikákra és elmondta, hogy tisztában vannak a rajongók aggályaival a 2. évad kreatív iránya után, és ennek eredményeképpen a harmadik szezonban visszatérnek a könyvekhez: 

"Hallottam a rajongókat. És a harmadik évad nagyon is vissza fog térni a könyvekhez, követve Sapkowski főszereplőinek csodálatos karakterútját. Rendkívül izgatott vagyok amiatt, hogy az emberek láthatják és érezhetik, hogy meghallgatták őket. (Az első két évaddal kapcsolatos sok kérdésre is választ adunk - Cahir utazása, a Scoia'tael bemutatkozása, és az, hogy hogyan jön újra össze a család.) Azt gondolom, hogy a 3. felvonás sok spekulációnak véget vet majd".

Ahogy Hissrich említette, a Vaják sorozat eddig sok kérdést hagyott megválaszolatlanul, például az Emhyr császár körüli rejtélyt, Fringilla és Cahir sorsát, valamint Ciri képességeinek valódi természetét. Eddig a sorozat nem merült túl mélyre abban sem, hogy miért olyan fontos Ciri a kontinens sorsa szempontjából, de minden bizonnyal a 3. évad változtat majd ezen a The Witcher 3 címében és történetében is fontos szerepet játszó Wild Hunt behozásával.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)