Hirdetés

A Thunderbolts díszletét mutogatja Florence Pugh, a szerelését is megvillantotta

|

A Yelenát alakító színésznő nagy örömmel engedett egy kis betekintést a kulisszák mögé. A Marvel következő csapatfilmje nagyban készül, és Florence láthatóan élvezi.

Hirdetés

A Thunderbolts projekt évek óta készül, így nem hibáztatnánk senkit, ha a naptár lapozása közben megfeledkezett volna az érkező bandázós filmről. A Marvel Studios jelenleg 2025 májusára tervezi a premiert, ami számunkra ugyan még messze van, de a stábnak pörögnie kell, ha tartani akarja a tempót.

A színészek mind keményen melóznak, beleértve Florence Pught is, a csapat egyik legfontosabb tagját. A Yelenát alakító színésznő most megtörte a csendet és egy közel 2 perces turnéra vitt bennünket a Thunderbolts díszletei közé.

Florence a videó elején megmutatja a saját szerelését, ami valamelyest eltér a Fekete Özvegyben látott harci ruhájától, de megfelel annak, amit a 2022-es művészeti anyagon láttunk.

Hirdetés

Ahogy folytatódik a séta úgy többet és többet látunk a díszletből, a rendezői monitorokból és a nagyon fura rendezői székből. Azon ugyanis a Thunderbolts* szerepel. Hogy mit jelent pontosan az a csillag, azt még senki sem tudja, de nyilván nem véletlenül kellett látnunk mindezt, lehet találgatni.

Nyilvánvaló, hogy a Marvel szeretné felpörgetni a hírverést a film körül, ti mit reméltek tőle?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)