Hirdetés

A The Boys sztárja visszatért az Instagramra, miután dühösen otthagyta azt

|

Erin Moriarty megköszönte a rajongók támogatását.

Hirdetés

Türelmetlenül várjuk, hogy megérkezzen a The Boys 4. évada az Amazon Prime Videóra, de addig is az élet szolgáltat elég fordulatot a sorozaton kívül is a színészek számára. Legalábbis ami az Annie Januaryt/Starlightot/Csillagfényt megformáló Erin Moriarty-t illeti, akivel kapcsolatban nemrég terjedt el, hogy csúnyára plasztikáztatta magát. A balhé azután robbant ki, hogy a The Megyn Kelly Show című podcast egyik epizódjában elrettentő példaként mutatták az arcát az extrém plasztikai beavatkozások káros hatásainak szemléltetésére.

Moriarty dühös üzenetben, Instagramon tisztázta a dolgot, állítva, hogy egy olyan fotót találtak róla, amin sminkkel lett elváltoztatva az arca, szó sincs plasztikázásról. A színésznő elmondta a posztban, hogy csak azért nem törli magát a közösségi oldalról, hogy ez az üzenet minél többekhez eljusson, de nem fog posztolni rá többet, mert összetört a szíve és mélységesen csalódott a követőiben is. 

Hirdetés

Most azonban Erin Moriarty visszatért a közösségi médiába, és egy azóta lekerült - de a Deadline által szerencsére megörökített - Instagram-sztoriban adott némi helyzetjelentést a követőinek. A színésznő tudatta a rajongóival, hogy mennyire hálás a támogatásukért, és azért is, hogy a Megyn Kelly-ügy kapcsán megosztották a saját személyes küzdelmeiket is: 

"Csak azért ugrottam be, hogy elmondjam: 1) szeretlek titeket 2) hálás vagyok, hogy újra a kezemben tarthatom a kis haveromat, és 3) azoknak is, akik eljöttek hozzám beszélgetni, és elég sebezhetőek voltak ahhoz, hogy megosszák velem. Kibaszottul csodálatosak vagytok. Olyan történetek ezek, amelyeket sokkal többet kellene beszélni, mint az enyémről. Hiszem, hogy hosszú út áll előttünk. Addig is: beszéljetek velem. Hallani akarom. Biztonságos zónák, empátia és/vagy együttérzés és katarzis: gyógyító kombináció. Bízz bennem."

A színésznő mellett több The Boys-os kollégája is kiállt a kifakadása után, például Jack Quaid, Jeffrey Dean Morgan, Laurie Holden, Chace Crawford és a sorozat atyja, Erik Kripke is, de más hollywoodi színészek is biztosították a támogatásukról, mint David Dastmalchian. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)