Hirdetés

A Stranger Things egyik sztárja horrorfilmmel folytatja

|

A Relapse rendezője egy olyan író lesz, akinek a munkáit több filmben is feldolgozták már.

Hirdetés

Joseph Quinn korábban sem volt újonc a filmiparban, hiszen felbukkant többek között a Trónok harcában, A nyomorultakban, a Nagy Katalinban és a C.B. Strike-ban, valamint olyan filmekben is láthattuk, mint az Overlord, de az igazi ismeretséget a Netflix sikersorozata, a Stranger Things hozta meg számára, amelyben Eddie Munsont alakítva sokak szívébe lopta be magát - és sokat tett azért is, hogy többen fedezzék fel maguknak a Metallicát (utána még a banda tagjaival is találkozott). 

Quinn-t idén két nagyszabású produkcióban is láthatjuk (a Hang nélkül: Első napban és a Gladiátor 2-ben), de van egy harmadik betervezett projektje is, ami még talán ezeknél is különlegesebb lesz.

A Variety jelentése szerint ugyanis Joseph Quinn lesz a főszereplője Bret Easton Ellis első rendezésének, a Relapse című "elemelkedett horrorfilmnek". Easton Ellis eddig elsősorban íróként tevékenykedett, és olyan filmek születtek a műveiből, mint az Amerikai pszichó vagy A vonzás szabályai, de készített forgatókönyveket és rendezett kisfilmeket, valamint sorozatepizódokat is. Nagyjátékfilmet viszont még nem dirigált, a Relapse lesz az első.

Hirdetés

Ebben Quinn egy Matt Cullen nevű férfit formál meg, aki elvonóra megy, miután egy drogos partin szemtanúja volt egy szörnyű halálesetnek. Azonban miután Matt kijelentkezik, a dolgok még rosszabbra fordulnak. Az instabil személyisége és a közösségi média tolakodása miatt a paranoiája egyre nő, ami összekuszálja a rehabilitációs programját. Végül egy szörny - amely állítólag tinédzser kora óta kísérti őt - felfedi magát, a terapeutája pedig megpróbál segíteni, mivel meg van győződve róla, hogy a rém valójában csak Matt fejében létezik. 

Ellis szerint a '70-es évek ikonikus horrorfilmjein nőtt fel, Stephen King előtt tisztelegve írta meg a Holdpark című horrorregényét, így evidens volt, hogy egy horror legyen a rendezői debütálása, amely szavai szerint "közvetlen és hatásos" lesz. Egyelőre nem tudni, hogy mikor számíthatunk rá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)