Hirdetés

A Star Wars: Az akolitus új előzetese olyan fénykardot villant, amit eddig nem láthattunk filmben vagy sorozatban

|

A keményvonalas rajongóknak nem ismeretlen az ilyen típusú fénykard, de sokan meg fognak lepődni.

Hirdetés

Általában a tévésorozatok kapnak egy vagy két nagyobb előzetest, és ezeken felül csak olyan rövidebb kedvcsinálókat töltenek fel a YouTube-ra a stúdiók, amik a korábban látott jelenetekből ollóznak össze párat. Nagyon ritkán viszont fel lehet fedezni ezekben is pár rejtett érdekességet, és most valami ilyesmi történt a Star Wars: Az akolitus kapcsán.

Az alábbi is látható, mindössze 30 másodperces szösszenetben ugyanis pár pillanat erejéig felbukkan egy fényostor. Igen, ez egy olyan "fénykard", aminek nem egyenes, fix pengéje van, hanem csapkodni lehet vele, mint egy ostorral.

Hirdetés

A fényostor nem ismeretlen fogalom a Star Wars világában, a régi, immár Legendák néven futó kánonban is felbukkant, és az új idővonalon is találkozhattunk vele: a mirialan fajba tartozó jedi, Vernestra Rwoh módosította saját kardját úgy, hogy annak legyen egy extra, fényostor üzemmódja is. Ő pedig bizony Az akolitus sorozatban is fel fog tűnni Rebecca Henderson alakításában.

Az új kedvcsinálóban is ő forgatja a lila fényostort:

A Star Wars: Az akolitus június 5-én fog megérkezni a Disney+-ra, a sorozat egyből dupla epizóddal nyit, utána pedig hetente jönnek majd az új részek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)