Hirdetés

A Sokkal több mint testőr 2 trailere nem spórol a vérrel és a poénokkal

|

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek is visszatér, hozzájuk csatlakozik Antonio Banderas.

Hirdetés

A Sokkal több mint testőr 2017 egyik legnagyobb meglepetése volt, amely tulajdonképpen nem csinált mást, csak két remek színész főszereplésével - no meg rengeteg lőszer, szitkozódás és testnedv kíséretében - szórakoztatott, ezt pedig a nézők is értékelték a pénztáraknál. Nem is lehetett kérdés, hogy jön a folytatás, ennek a középpontjában már azonban nem Samuel L. Jackson bérgyilkosa áll és nem is az őt védő testőr Ryan Reynolds megformálásában. 

Hirdetés

A fókusz most a bérgyilkos szerelmén van, akit Salma Hayek alakított a korábbi részben és természetesen újfent visszatér a szerepben, ahogyan Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds is. Ha ez még nem lenne elég egy sztárparádéhoz, rajtuk kívül láthatjuk majd a filmben Antonio Banderast, Morgan Freemant, Frank Grillót és Tom Hoppert (Az Esernyő Akadémia) is. A tét, most Salma Hayek karakterének élete, a veszély pedig újfent fantáziadús akciózással és szórakoztató poénkodással párosul. Nézzétek csak:

A Hitman's Wife's Bodyguard (magyarul talán Sokkal több mint testőr 2?) június közepén kerül az a amerikai mozikba, remélhetőleg a nyáron nálunk is bemutatják majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)