Hirdetés

A Shazam 2 forgatási munkálatai jövő év elején kezdődhetnek, de sietniük kell a melóval

|

Az idő komoly faktor a szuperhős mozi folytatása kapcsán.

Hirdetés

Hollywood helyzete meglehetősen viszontagságos a COVID-19 miatt, így nyilván senki nem tudhatja pontosan, hogy kedvenc szuperhőseink mikor ugorhatnak végre ténylegesen vissza a latex álruhájukba. Ez a Shazam 2 esetében is így van, de a csapat nagyon reménykedik abban, hogy legalább a forgatást el tudják kezdeni 2021-ben, mert másképp nem lesz tartható a 2022. november 4-ére kitűzött megjelenési dátum - és ez még a kisebb probléma.

Hirdetés

A Zachary Levi adta nyilatkozat szerint a stáb tényleg sürgetné a melót, mert időközben a Shazam gyerekszínészei szépen növekednek. 

"Rögtön a premier után bejelentették, hogy csináljuk a folytatást. Tudták, hogy elég erős számokat hoz, így az első rész vége óta már dolgoznak a folytatás forgatókönyvén. Ha jól gondolom, akkor 2021. első negyedéve a cél. A világ helyzete miatt persze minden kicsit lóg a levegőben. [...] Gyorsan le kell forgatni, mert a srácok rohamosan nőnek."

Zachary Levi jelenléte egy kicsit eltolta az egyensúlyt, de a Shazam filmnek elsődlegesen a gyerekszínészek voltak a főszereplői. Asher Angel (Billy) és a többiek még kinövik a szuperhős gúnyát, ha nem sietnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)