Hirdetés

A politikai pártok is örülnének, ha a Szikla elnökjelölt lenne

|

A színész nemrég arról beszélt, hogy több párt is megkereste az indulás ötletével.

Hirdetés

Az 51 éves Dwayne Johnson, vagyis a Szikla az évek során számos területen bizonyította a rátermettségét, hiszen nemcsak pankrátorként, hanem színészként és üzletemberként is jelentős sikereket ért el, így sokan látnak párhuzamot közte és Arnold Schwarzenegger között, aki a testépítés és a filmek után Kalifornia kormányzójaként a politika világát is meghódította.

A rajongók egy része egy ideje már lebegteti, hogy a népszerű Johnsonnak indulnia kellene az Egyesült Államok elnöki székéért, melynek kapcsán egy 2021-es felmérés azt hozta ki, hogy a megkérdezett nagykorúak 46%-a támogatná a ringbe szállását. A Szikla nemrég egy podcastban reflektált erre, elárulva, hogy a pártok is lázba jöttek az eredménytől.

Hirdetés

A pankrátor-színész-üzletember nemrég a Trevor Noah által vezetett What Now? című műsor vendége volt, ahol elmesélte, hogy az említett felmérés eredményén felbuzdulva több párt is megkereste az elnökjelöltség kapcsán.

"Ez egy érdekes szavazás volt, és nagyon meghatott. Teljesen le voltam nyűgözve, nagyon megtisztelve éreztem magam. Megosztom veletek ezt a kis részletet: 2022 végén pártok látogattak meg, és arról faggattak, hogy indulok-e, és hogy indulhatok-e. Elég nagy dolog volt, és a semmiből jött. Egymás után jöttek, felhozva azt a közvélemény-kutatást és felhozták a saját mélyreható kutatásaikat is, amelyek azt bizonyítják, hogy ha valaha is elindulnék ezen az úton, akkor valódi esélyes lennék. Az egész nagyon szürreális volt, mert ez soha nem volt a célom. Soha nem volt célom a politika. Ami azt illeti, sok mindent utálok a politikában."

- nyilatkozta Johnson, aki egy korábbi, 2022-es interjúban még azt is elmondta, hogy elsősorban azért nem gondolkodik politikai karrierben, mert szeretne a két kisebb lánya mellett lenni, miután a most 22 éves legidősebb lánya gyerekkorában túl sok időt töltött a karrierjével. A Sziklánál persze sosem lehet tudni, mivel az egész elnökjelöltesdi-spekulációt ő maga indította el, amikor 2016-ban bejelentette, hogy gondolkodik a 2020-as megmérettetésen való induláson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Annyi bizonyos, hogy a kaliforniai születése révén Dwayne Johnsonnak Schwarzeneggerrel ellentétben valóban lenne joga ringbe szállni az ovális irodáért (csak az indulhat elnökjelöltnek az USA-ban, aki ott is született), kettejük között viszont talán még ennél is lényegesebb különbség, hogy az Osztrák Tölgy már több mint egy évtizede aktív volt a politikában a kaliforniai kormányzói posztért való indulása előtt, még az idősebb George Bush elnöksége alatt kezdve a karrierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)