Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút sztárjai kérik, hogy ne spoilerezd el a filmet

|

A legújabb Marvel film főszereplői videóban üzenik mindenkinek, ne rontsa el senki más filmélményét.

Hirdetés

Talán a Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték óta most, a Pókember: Nincs hazaút megjelenése előtt van a legnagyobb tétje annak a Marvel filmes univerzumában, hogy a filmre potenciálisan jegyet váltó nézőknek ne árulják el idő előtt a történet részleteit. Ennek érdekében a sztori főszereplőivel is készített egy emlékeztetőt a Sony, amivel arra kér mindenkit, kerüljük a spoilereket.

Amellett, hogy az aktuális Pókember-trilógia történéseit valamilyen szinten lezárja az új mozi, amiből kiveszi a részét az MCU egy másik fontos karaktere, Dr. Strange is, a multiverzum (nem szándékos) megnyitása további meglepetéseket okoz, amiket potenciálisan lelőhetnek az óvatlan vagy kifejezetten rossz szándékú nézők.

Hirdetés

Egyes teóriák szerint az alkotók eredetileg azt sem szerették volna, hogy kiderüljön, a korábbi Pókember-trilógiák gonoszai feltűnnek a Nincs hazaútban, ám a trailerek később ezt egyértelműen megerősítették. Azóta mindenki, akit érdekel a film, azt találgatja, hogy velük együtt a két korábbi Peter Parker, azaz Tobey Maguire és Andrew Garfield is csatlakozik-e Tom Holland aktuális hőséhez.

Az első mozilátogatók egyes országokban már holnap, december 15-én beülhetnek a legújabb Spider-Man film vetítésére, viszont a még mindig kiemelkedő filmes piacnak számító Egyesült Államokban például csak két nappal később, 17-én esedékes a premier (a hazai bemutató a kettő közé, 16-ára esik). Így az esetleges szivárgásokon kívül is lesz bőven idő és alkalom arra, hogy különböző felületeken valaki teljesen megfosszon másokat a meglepetés élményétől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Pedig a Marvel és a Sony mindent megtesz, hogy titokban tartsa a mozi történéseit, sokan biztosra veszik, hogy még a trailerekben is átszerkesztett jeleneteket használtak, hogy fenntartsák az illúziót, hogy kimarad a kalandból a két korábbi Pókember.

Így nem meglepő, hogy a Peter Parkert, MJ-t, és Pókember haverját, Ned Leedset alakító színészek a fenti videóban arra kérnek mindenkit, hogy tartsák titokban a legfontosabb csavarokat azok előtt, akik még nem látták az új filmet. A videóban persze a stáb is tréfálkozik egy kicsit, hiszen feltűnik az Electrót hét év után újra eljátszó Jamie Foxx is, akinek kollégái szólnak, hogy az ő megjelenése önmagában egy kicsit spoileres. Persze, miután a gonosz szerepelt az eddigi előzetesekben, nincs szó tényleges meglepetésről, amit ellőttek volna a színészek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)