Hirdetés

A műfülnyalogatás a Twitchnek is sok volt, letiltott számos népszerű streamert

|

A fürdőzés után valahogyan a csókolózós ASMR streamek felé fordultak Amouranth, Indiefoxx és társai, ban lett az eredménye.

Hirdetés

Hónapok óta várjuk érdeklődve, hol húzza meg a határt a Twitch, mire mondja azt, hogy már nem fér bele. Nem gamer streamek régóta vannak a platformon, a beszélgetésekkel és a sakkal például nincs is baj, de az az irány, amibe néhányan elindultak, már egész más, korhatáros oldalakra való. 

A medencés streameket a Twitch letudta azzal, hogy külön kategóriába sorolta őket, de ezek már nem voltak elég érdekesek, a műfaj képviselői másfajta szórakoztatási módot választottak: megjelent az ASMR TikTok Leggings Yoga Meta.

Hirdetés

Nem meglepő módon a Hot Tub streamek két zászlóvivője, Amouranth és Indiefoxx ebbe is beszállt. Az ASMR Meta lényege, hogy a lányok szexi öltözetben, leggingsben vagy harisnyában suttognak a mikrofonba, vagy épp egy műszájat, műfűlet, mű akármit nyalogatnak, csókolózás hangjait hallatva.

Ma hajnalban Amouranth, Indiefoxx, és ExoHydraX is tiltva lett a platformról, feltehetően mind az ASMR streamjeik miatt. Nem tudni, hogy a ban végleges-e, korábban mindannyiukat legfeljebb napokra tiltották le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)