Hirdetés

A Moon Knight operatőre elkotyogta, hogy ki lesz a főszereplő

|

Gregory Middleton érdekes posztot tett közzé Instagramon a Marvel Moon Knight szériája kapcsán.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy saját sorozatot kap a Disney+-on a mentális betegségekkel küzdő Marvel karakter, Moon Knight (Holdlovag), viszont azt hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ki fog a fehér jelmezbe bújni.

A rajongók egy része Keanu Reeves-t szerette volna látni a szerepben (az ő neve mondjuk minden lehetséges castingnál felmerül), viszont a legutóbbi információk szerint Oscar Isaac (Ex Machina, Expedíció, Star Wars-filmek) tárgyal a stúdióval.  

Most a produkció operatőre, Gregory Middleton (Watchmen, Trónok harca, Gyilkosság) szólta el magát Instagramon, ugyanis megosztott egy-két cikkcímet a Moon Knight budapesti forgatásáról és arról, hogy ő is dolgozik rajta, majd hozzátette: a titok kiderült, és megtiszteltetésnek tartja, hogy részese lehet egy új karakter bemutatkozásának az MCU-ban.

Hirdetés

Middleton szerint az operatőrök általában aggódni szoktak a fehér jelmezek miatt, de nem ő, ha olyan komplex karaktereket játszik el egy olyan csodálatos művész, mint Oscar Isaac. Ezt követően pedig megköszönte Mohamed Diab rendezőnek és a Marvel illetékeseinek, hogy meghívták a fedélzetre. 

A hír írásának pillanatáig sem a Marvel, sem a Disney nem ejtette meg Isaac hivatalos bejelentését. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy Middleton megróják-e a posztért, vagy direkt alakult így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)