Hirdetés

Kiderülhetett, ki lesz a Moon Knight főszereplője, és nem Keanu Reeves az

|

Egyelőre még nem erősítette meg a Marvel a híreket, így kell körültekintés mellett érdemes kezelni a Moon Knight sorozat kapcsán felröppent híreket.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy sok egyéb Marvel hős mellett Moon Knight, azaz Holdlovag is saját tévésorozatot fog kapni az MCU-n belül, a széria pedig természetesen idővel a Disney+ streamingplatformon debütál majd. Könnyen lehet, hogy most arra is fény derül, ki öltheti magára a fehér jelmezt.

Nagyot fognak csalódni azok, akik abban reménykedtek, a Marvel Studios Keanu Reeves fogja leigazolni a szerephez, ugyanis a Variety információi szerint Oscar Isaac tárgyal jelenleg a stúdióval. Tavaly decemberben még arról is hallani lehetett egyébként, hogy Daniel Radcliffe is a potenciális jelöltek között van, de ebből sem lett semmi.

Hirdetés

Oscar Isaac számára nem ismeretlen a képregények világa, elvégre ő volt a címszereplő a 2016-os X-Men: Apokalipszisben, de ha esetleg innen nem is, az új Star Wars trilógiából mindenképp ismerős lehet nektek a neve, ezekben a filmekben Poe Dameront alakította. A 2021-re csúszott Dűnében is biztosan látni fogjuk őt, itt Leto Atreides herceg szerepe jutott neki. 

A Marvel egyelőre semmilyen formában nem kommentálta a Variety értesüléseit, szóval egyelőre még semmiképp sem szabad tényként kezelni Oscar Isaac leigazolását. Ti mindenesetre örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)