Hirdetés

A Marvel felfedte, hogy melyik a legerősebb Végtelen Kő

|

A Végtelen Kövek bármelyike képes lenne elpusztítani a világot, de az egyikőjük jelentősen erősebb, mint a többi.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború közel sem az egyetlen Marvel sztori, ami a Végtelen Kövek körül pörgött. A képregényekben és animációs feldolgozásaikban számtalan alkalommal kerültek elő a kövek, így történt ez 2018-ban is az Infinity Wars képregényes történetszál során.

A 6 füzetes (és számtalan kiegészítővel megtoldott) sztori során Gamora akarta begyűjteni a köveket, és hadjárata során rájött egy borzalmas igazságra: a hat kő egyike egy szörnyeteget rejteget.

Az sokaknak nyílt titok volt, hogy a Lélekkőben létezik egy "Lélekvilág", ahová a kőben rejlő lelkek kerülnek. Az viszont még Gamorának is újdonság volt, hogy a kőben lakik egy Devondra nevű szörnyeteg is.

Hirdetés

Devondra a kő lelkeiből táplálkozik és egész valóságokat tud kitermelni magából, ha elég lelket zabált fel. Igen, az Időkő képes visszaforgatni a létezés folyamát, de a Lélekkövön kívül a Végtelen Kövek egyike sem tud teljesen új valóságokat szülni.

Gamora ügyeskedéseinek köszönhetően egyébként megszületett a Warp World nevű világ is, és bár nem minden alakult a tervek szerint (a hősök természetesen győztek, és a világ nem omlott össze), a Warp World maga még mindig létezik a multiverzumban.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy az írók mit kezdenek majd vele, de akárhogy is, az Infinity Wars képregényeket melegen ajánljuk mindenkinek, aki hiányolják a Végtelen Köveket az életéből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)