Hirdetés

A Marvel bemutatta a sokadik új Amerika Kapitányt

|

A United States of Captain America széria koncepciója ugyebár az, hogy egy csomó új "Amerika Kapitányt" vonultat fel. Így született meg Nichelle Wright karaktere is.

Hirdetés

Az eredeti Amerika Kapitány debütálásának 80. évfordulóját ünnepli idén a Marvel Comics, ennek örömére indult el a United States of Captain America széria is. Ebben a képregénysorozatban Steve Rogers, Sam Wilson, Bucky Barnes és John Walker, vagyis az eddig "nagy" Amerika Kapitányok mellett felbukkannak teljesen új szereplők is, akik úgyszintén magukra húzták ruhaként a csillagos-sávos lobogót. 

Korábban írtunk már két ilyen új karakterről, az LMBTQ-aktivista Aaron Fischerről és az amerikai őslakos Joe Gomezről. A Marvel.com-on nemrég felbukkant a következő újonc is.

Hirdetés

Nichelle Wright a United States of Captain America sorozat július 28-án megjelenő második számában fog felbukkanni. Nichelle nem más, mint a Pennsylvania államban található Harrisburg város saját Amerika Kapitánya. A karaktert Mohale Mashigo író és Natacha Bustos rajzoló alkották meg. 

Mashigo elmondta, hogy Nichelle Wright éjjel-nappal azon dolgozik, hogy jobb hellyé változtassa a világot, fényt akar hozni a sötétségbe saját közössége és egész Amerika tekintetében. Bustos azt tette hozzá, hogy Nichelle-ra a legbüszkébb eddigi karakterei közül.

Íme egy vázlatrajz Nichelle Wrightról:

Ez pedig a United States of Captain America #2 egyik borítóvariánsa:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)