Hirdetés

A Kraven film főszereplője új részleteket árult el a Sony projektjéről

|

Aaron Taylor-Johnson mesélt picit Pókember egyik legnagyobb ellenfelének a jelleméről.

Hirdetés

Jövőre rekordszámú Marvel film fog a mozikba kerülni, és köztük lesz a Sony Pictures lobogója alatt készülő Kraven, a vadász is, amelyben végre élőszereplős formában is bemutatkozik Pókember egyik legnagyobb ellenfele. A vállalat a Venom 2 és a Morbius után újabb karakterre igyekszik felhúzni egy egész estés filmet, amelynek főszerepére azt az Aaron Taylor-Johnsont sikerült megnyerni, aki a Bosszúállók-filmekben Higanyszálként, a Kick-Assben pedig a címszereplőt játszva hősködött. 

Hirdetés

A Stan Lee és Steve Ditko által megalkotott Sergei Nikolaevich Kravinoff az 1964-es The Amazing Spider-Man #15-ben bukkant fel először egy orosz vadászként, aki a legnagyobb vadakra hajt, és azzal akarja bizonyítani képességeit, hogy ő lesz az, aki becserkészi, majd legyőzi Pókembert. Az évtizedek során Kraven számos alkalommal megmutatta már, hogy méltó ellenfele Peter Parker hősének, többek között a Sinister Six alapítótagja is volt. Talán legismertebb története az 1987-es Kraven utolsó vadászata, amelyben élve eltemeti Pókembert és átveszi a helyét a bűnüldözésben.

A közelgő filmváltozatban azonban más megvilágításba fog kerülni a karakter, legalábbis Aaron Taylor-Johnson a ComicBooknak adott interjújában erről beszélt, miközben vadonatúj filmjét, A gyilkos járatot igyekezett népszerűsíteni. A színész szerint az ő interpretációja egyszerre lesz a természet védője és vadász is, a duális jellege miatt pedig egy összetett karakterre számíthatunk:

"Mint mondtam, ő az élővilág oltalmazója, egy természetvédő, egy vadász, és számos más aspektusa is van. Amit szeretek ebben a karakterben, ami emberivé teszi, az az, hogy vannak hibái. Kraven egy gyönyörű karakter. Szergej Kravinov egy csodálatos figura, mert olyasvalaki, aki igazán megérti önmagát, és vannak hibái."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt még korábban árulta el Taylor-Johnson, hogy edzői segítségével igyekezett fizikailag is átalakulni, hogy megidézze a karakter képregényekben látott fizikumát, ezt pedig komoly edzés útján érte el. A Kraven, a vadász a jelenlegi tervek szerint 2023. január 13-án fog a mozikba kerülni, akkor kiderül, hogy mit sikerült kihozni az alapokból és milyen lesz a mozis változat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)